German Die von uns vertriebenen Fensterprofile sind aus deutschen Grundstoffen produziert. Wir bauen diese für Sie mit hohen Qualitatsstandards mit dem Ziel ein, dass sie Ihnen und ihrer Familie am langsten dienen können. 'GEALAN Verteiler GmbH'
  • Panel ablakcsere akció Cégünk vállalja egyénileg lakásonként és panelprogramon belüli panelház ablakcseréjét teljes lebonyolítással, garanciával! Szaktanácsadás 12 év gyakorlattal Az átlagostól a kiemelkedő minőségig minden árfekvésben kínálunk műanyag nyílászárót....
  • Műanyag nyílászáró Nyílászáró a középkategóriától a csúcsminőségig. Minden vásárlónk megtalálhatja a neki megfelelő árfekvésű ablakot. Hétkamrás középtömítéses rendszer 68mm tokbeépítési mélységgel Ütköző és üvegező tömítéssel Üvegezési mélység...
  • Ablakcsere előleg nélkül Ablakcsere előleg nélkül! 7 légkamrás Német alapanyagból és technológiával készülnek a nyílászárók, melyeket 35% kedvezménnyel most az akciónk keretében az 5 légkamrás áráért kínáljuk!       ...
  • Ablakcsere akció Budapesten az I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Ablakcsere akció Budapesten a X, XI, XVI. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Akciós ablakcsere Budapest IV, XIII, XIV, XV, XVII, XXI. kerületében Szórólapjainkon feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak. A nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető kedvező áron!  

Tel: 061 223-22-28    Mobil: 06 70 219 0813    E-mail: info@aablak.hu

Műanyag ablak

A legkorszerűbb találmány, ami nem más, mint a Fantasztikus, a Szupererős, a Megbízható, a Divatos, a Megunhatatlan, az Innovatív, a Csodálatos, a Pénztárcabarát, az Örökké tartó

A műanyag szó hallatán talán kicsit összeborzadunk, de ha a műanyag ablakra, nyílászárókra gondolunk, akkor azt mondjuk: ez igen, ez már valami, ez egy teljesen új generáció már a mindennapjainkban.
Az ablak a szeme a háznak, egy lezáró szerkezet, ami nyitható és zárható, a kíváncsi szemek vagy akár a fülektől, amin a világosság és a levegő hatolhat be az ingatlan vagy az épület belső helyiségeibe.
Az ablak alapanyagai lehetnek: műanyagból, fából és fémből.
Ami mostanában nagyon elterjedt azok a szép, mindenhova illő, műanyag ablakok, műanyag nyílászárók.
Az ablakoknak is több fajtái lehetnek: az ablak az épületben állhat egyedül, lehet iker is. (Egyszárnyú, kétszárnyú és háromszárnyú).

Alakja is változóak:
-Nyíló ablak
-Bukó ablak
-Bukó-nyíló ablak
-Billenő ablak
-Középen felnyíló ablak
-Forgó ablak
-Toló ablak
Jó sok fajtával bírnak.

De, ami napjainkban a legjobb és a legbiztosabb és a legbiztonságosabb döntésaz, ha műanyag ablakot, nyílászárót választunk. A műanyagnak, a műanyag nyílászáróknak nagyon sok pozitív szerepe van a mindennapjainkban. Már nem úgy gondolunk rá, hogy ez csak egy műanyag. A címben felsorolt tulajdonságok (legkorszerűbbek, fantasztikus, szupererős, megbízható, divatos, megunhatatlan, innovatív, csodálatos, pénztárcabarát, örökké tartó) ez mind jellemző a műanyag ablakokra.

A műanyag ablak korszerű, erős, biztonságos, időjárás és ami még nem egy hátrány, hogy ütés álló. Mindezeken felül zajszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Nem kell karbantartani, nem igényel nagy munkálatokat, azaz nem kell akár évente lecsiszolni és lefesteni, a zord időjárás miatt, a fa ablakokkal ellentétben. És ami még igen fontos, tarja a hőt a lakásban tehát jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Pénztárcabarát.

Nem jelentkezhetnek olyan hibák, mint egy fa ablaknál, hogy: bedagad, vagy esetleg beszárad, nem záródik, eldeformálódik, korhad, vagy anyagában javításra szorul. Ezek a hibák a műanyag ablaknál kizárt tényezők. Ezek a problémák nem merülhetnek fel a műanyag ablaknál, nyílászáróknál.

Nem kell öt vagy hat évente cseréltetnünk ablakot (csak ha estleg már nem tetszik, vagy ha megunjuk) abban biztosak lehetünk, hogy tartósságát, színét megőrzi hosszú évek folyamán is. Ami még kiemelkedően fontos a hosszú élettartalma, a gyártók ötven évre becsülik az élettartamot, de ahhoz természetesen nekünk is vigyáznunk kell rá.

Takarítása és tisztántartása is jóval egyszerűbb, és ami még nem egy hátrány, árban is pénztárca barát. Nekünk kedvez mindenféleképp.
Ha ez mind nem elég, hogy műanyag ablakot válasszunk akkor:
Mindezeken felül még egy ráadás, már nem csak a „hagyományos” fehér színben választhatóak, hanem a gyártási technológia fejlődésének köszönhetően, egyedi teljesen személyre szabott titánium színeiben is pompázhat a műanyag ablakunk.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ablakcsere ár