German Die von uns vertriebenen Fensterprofile sind aus deutschen Grundstoffen produziert. Wir bauen diese für Sie mit hohen Qualitatsstandards mit dem Ziel ein, dass sie Ihnen und ihrer Familie am langsten dienen können. 'GEALAN Verteiler GmbH'
  • Panel ablakcsere akció Cégünk vállalja egyénileg lakásonként és panelprogramon belüli panelház ablakcseréjét teljes lebonyolítással, garanciával! Szaktanácsadás 12 év gyakorlattal Az átlagostól a kiemelkedő minőségig minden árfekvésben kínálunk műanyag nyílászárót....
  • Műanyag nyílászáró Nyílászáró a középkategóriától a csúcsminőségig. Minden vásárlónk megtalálhatja a neki megfelelő árfekvésű ablakot. Hétkamrás középtömítéses rendszer 68mm tokbeépítési mélységgel Ütköző és üvegező tömítéssel Üvegezési mélység...
  • Ablakcsere előleg nélkül Ablakcsere előleg nélkül! 7 légkamrás Német alapanyagból és technológiával készülnek a nyílászárók, melyeket 35% kedvezménnyel most az akciónk keretében az 5 légkamrás áráért kínáljuk!       ...
  • Ablakcsere akció Budapesten az I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Ablakcsere akció Budapesten a X, XI, XVI. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Akciós ablakcsere Budapest IV, XIII, XIV, XV, XVII, XXI. kerületében Szórólapjainkon feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak. A nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető kedvező áron!  

Tel: 061 223-22-28    Mobil: 06 70 219 0813    E-mail: info@aablak.hu

Tokcserés ablakbeépítés utáni kőműves munkával történő helyreállítás
A tégla- és csúszózsalus épületeknél a tokcserés nyílászáró beépítéseket követően többnyire olyan visszajavításokra van szükség,melyeket a helyszíni kívánalmaknak megfelelően vagy kőműves munkával vagy pedig gipszkartonozással végzünk a felmerülő igények tükrében.
Tokcserés helyreállítás
Télikertépítés
A 8 légkamrás Thermicco 90 profilunkba ágyazott 3 rétegű üvegezésnek köszönhetően (Uw = 0,7 W/m2K) a szerkezetünkből professzionálisan megépített télikertjében Ön még a zord időjárási viszonyok között is komfortosan élvezheti a kerti idillt s közben ellazulva pihenheti ki a mindennapok fáradalmait.
 Télikertépítés
Garázskapu telepítése
A távműködtetésű szekcionált garázskapuk a mindennapi használat során praktikus kényelmet biztosítanak Önnek és a családjának is,melyek igény esetén ki- ill. betekintő ablakokkal és személybejáró ajtóval szerelt kivitelben is rendelhetők.
 Garázskapu telepítése
Épület- és lakásfelújítás , -átalakítás
Amit a belső korszerűsítés felölel és egyúttal komfortosítja is a lakását vagy gazdasági épületét,abban mi segítünk Önnek és az elképzeléseinek a legideálisabb megvalósításában.
Épület- és lakásfelújítás , -átalakítás
Hideg- meleg burkolás
Burkolóink precíz és gondos munkájának köszönhetően a csempézés, járólapozás, linóleumozás után örömmel fog belépni még azokba a helyiségeibe is ahova régebben csak szörnyülködve mert benyitni.
Hideg- meleg burkolás
Térkövezés
Garázsbeállóját, kapubejáróját, kerti útjait és egyéb szabadban lévő felületeit professzionális precizitással és esztétikai érzékkel térkövezzük le az Ön elképzeléseinek tükrében,hogy Önnek legalább otthon ne kelljen a sárban gázolnia.
Térkövezés
Falbontás és betonkivágás
Átalakítások alkalmával a tégla- és beton válaszfalak szakszerű kibontása lehetővé teszi az addig elzárt terek egybenyitását-összekötését,melyeket utána a kapcsolódó ill. szükséges kőműves munkálatokkal javítunk vissza.
Falbontás és betonkivágás
Festés-mázolás-tapétázás
Ha a beltéri felújítások alkalmával akár csak egy rétegű “tisztasági” festésre,akár több rétegűre van szüksége gondos előkészítéssel (finom vagy esetleg csak durva gletteléssel) vagy éppen a mázolás, a tapétázás okoz Önnek fejtörést,akkor gondoljon ránk bizalommal -és utána hívjon minket bátran.
Tapétázás
Hőszigetelés-dryvitozás
Az energiatakarékos építkezések és felújítások során készséggel hőszigeteljük, dryvitozuk otthonát, gazdasági épületét, melyet mint egy rövid időn belül megtérülő preventív beruházást tudhat utána már maga mögött.
Hőszigetelés-dryvitozás
Térleválasztás, gipszkartonozás
Egy ill. kétrétegű normál gipszkartonfallal és igény esetén szigetelt, tűzálló kivitelben is professzionális színvonalon alakítjuk ki épületében-lakásában az Ön által megálmodott helyiségeket.
Térleválasztás, gipszkartonozás
Hűtés-, fűtés- és vízszerelés
Ha melege van, ha fázik vagy ha éppen a víz sugarakat szeretné megzabolázni, -akkor hívjon minket!
Hűtés-, fűtés- és vízszerelés
Villanyszerelés
Ha az Amper-nek szeretne biztonságosan helyet adni otthonában vagy a gazdasági épületében,mi bekábelezzük-bevéssük Önnek.
Villanyszerelés
Pergola- és szaletli építés
Hozzáértő,profi kollégáink megtervezik és felépítik Önnek a kívánt kerti faépítményét összhangban a lehetőségekkel és az Ön elképzeléseivel.
Pergola- és szaletli építés
Asztalos- és faipari munkálatok
Profi asztalos csapatunk minden faipari munkálatban otthon van,legyen az nyílászáró- vagy bútorkészítés vagy belső enteriőr ízléses és megnyerő kialakítása.
Asztalos- és faipari munkálatok
Garázsbeálló építése
A garázskapu telepítéssel,a térkövezéssel és a garázsbeálló építéssel együtt kompletten is meg tudjuk teremteni a hazaérkezéséhez azokat a komfortos feltételeket,melyeket használva levesszük a vállairól a hazaérkezés mindennapos fárasztó procedúráit.
Garázsbeálló építése
Szőnyegezés, parkettázás, ajtó-ablak és bútorgyártás
Lakásának-házának a beltéri padlózatát szakembereink precizitásának és szaktudásának köszönhetően -s persze az Ön igényeit szem előtt tartva- kellemesé és esztétikussá tesszük amennyiben Ön jelzi felénk ezen igényeit.
Szőnyegezés, parkettázás
Vasipari munkálatok, biztonsági rács készítése
Az építkezéssel, felújítással kapcsolatos vasipari munkálatokban csakúgy számíthat hozzáértő kollégáinkra,mint a biztonsági rácsok készítésében és beépítésében.
Vasipari munkálatok, biztonsági rács készítése  Az építkezéssel, felújítással kapcsolatos vasipari munkálatokban csakúgy számíthat hozzáértő kollégáinkra,mint a biztonsági rácsok készítésében és beépítésében.
Kertrendezés
Elképzeléseinek megvalósításában legyen az a házon belül vagy akár kint a kertben,az arra szakosodott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
Kertrendezés  Elképzeléseinek megvalósításában legyen az a házon belül vagy akár kint a kertben,az arra szakosodott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
Árukiszállítás, sittelszállítás
A felújításhoz szükséges de Ön által vásárolt anyagokat munkatársunk házhoz szállítja Önnek,amennyiben erre jelzi felénk igényét ill. a felújítás során keletkezett sittanyagot is a kérésére elszállítjuk Öntől.
Árukiszállítás, sittelszállítás:
ablakcsere ár