Ablakcsere akció Budapesten az I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII. kerületben

A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak.

Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető kedvező áron!
Tisztelt Érdeklődőink! A szórólapjainkon * -gal megjelölt információkhoz az alábbi fontos kiegészítések tartoznak: Ezen kiegészítések a szórólapunkon helyhiány miatt nem kerültek feltüntetésre, de a linkre kattintva tájékozódhat a feltételekről.
* Erkélyfalak ára a * -gal megjelölt erkélyfalak alapáron egyszárnyú (és nem is tokosztott) ablakokkal ill. a 2 oldalsó stadúr és a statikai sorolók nélkül értendőek! Azon Megrendelőink felé akiknek a kifejezett kérése az , hogy irreális költségkímélő célzattal a 2 oldalsó stadúr nélkül (a 2 oldali pozdorja betét kiváltását kihagyva) ill. a 3 méternél szélesebb erkélyfalaknál statikai soroló nélkül építsük be az erkélyfalakat , a megfelelő berögzítés ill. a szükséges és kellő merevítés hiányában garanciát biztosítani sajnos nem áll módunkban a beépítést illetően az erkélyfal biztonságos ill. szabvány szerint megkövetelt merevségére.
 ** Az akcióink során a Megrendelőink felé felkínált 1 ajándék redőnyt a redőny minőségére és értékére való tekintettel csak azon lakásokban áll módunkban díjmentes ajándékként biztosítani ahol a nyílászárók cseréjére vonatkozó írásbeli megrendelés a teljes lakásra ill. az ott található összes nyílászáróra vonatkozik.
** A kibontásra váró nyílászárókért az új nyílászárók írásos MEGRENDELÉSEKOR az élő AKCIÓNK keretében az alábbi méretezések ill. besorolások szerint fizetünk készpénzben a Megrendelőinknek

Ingyenes felmérés

Munkatársunk felkeresi egy előre egyeztetett időpontban és a helyszíni felmérést követően egy árajánlatot készít a teljes kivitelezésre.

KAPCSOLAT

Tel: 06-1 223 2228
E-mail: info@aablak.hu
Mobil: 06-70-219-08-13