Fénykép galéria

Panel És Tégla Építésű Társasházak Ablak És Erkélyajtó Cseréje

Családi Házak Nyílászáróinak Cseréje

Hivatalok, Iskolák, Óvodák És Más Intézmények Nyílászáróinak Cseréje

TOVÁBBI ABLAK ÉS AJTÓCSERE KÉEKBEN

Nyílászáró Gyártó Üzem

Tippek és javaslatok a megfelelő választáshoz

Cégünk a a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag ablak megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készít. A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően nálunk mindig kiváló minőségű műanyag ablakra vagy műanyag ajtóra tehet szert, az általunk forgalmazott termékek funkcionalitásukban és minőségükben is megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak, magas minőségű alapanyagokból készülnek, ezért hosszú élettartamúak, esztétikus megjelenésűek, egyedi méretben is rendelhetőek. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben, kiemelésgátló pántokkal és sarokmerevítésekkel. Minden termékünk harmonikusan illeszthető a lakás stílusához és színeihez, hiszen kérhetőek többféle faerezet mintázattal, alap és extra színekben is, vagy alumínium nyílászáró esetén a RAL skála tetszőleges színeiben. A vasalat feladata, hogy biztosítsa a műanyag ablak problémamentes működtetését, így válik a műanyag ablak, vagy ajtó lelkévé. Hosszú távon nagyon sok kellemetlenséget okozhat, ha a vasalatrendszer gyengébb minőségű, még akkor is ha kiváló a profilrendszer és az üvegezés. Ezt megelőzendő, a műanyag ablak és erkélyajtó gyártáshoz a legelismertebb Roto és Maco vasalat-rendszereit alkalmazzuk. A hőszigetelt műanyag ablak profilrendszerei extrudálással készülnek. A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz mint öregedésgátló, vetemedésgátló, UV stabilizátor, stb., aminek köszönhetően a műanyag ablak hosszú évtizedekig meg tudja őrizni alakját, hiszen ellenáll a környezeti hatásoknak. A műanyag ablak, vagy ajtó rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben is, felülete nem igényel különleges ápolást, nedves ronggyal egyszerűen és könnyen tisztítható. Nagy hangsúlyt fektettünk arra termékpalettánk kialakításakor, hogy ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig az összes lehetőséget felkínálhassuk a műanyag ablak és ajtóválasztás terén, így Ön 50 év gyártási tapasztalatának, kutatásának és fejlesztésének, a legjobb profilok – akár egy műanyag ablak profilrendszerek – valamennyi előnyét élvezheti!

Fa ablak

A fa ablaknak az elegáns megjelenésen kívül számos előnye van, amiért a mai napig népszerű. Semmi sem tud versenybe szállni a fa gyönyörű és meleg megjelenésével. A természetes anyagok egyedülálló szépséget sugároznak, vannak olyan cégek, melyek megpróbálják utánozni a fa erezetének a mintázatát, színeit. Ne érjük be olcsó utánzatokkal, ha megengedhetjük magunknak, mindig válasszuk az eredeti minőséget. Bizonyos régi vagy hagyományos stílusú otthonok esetében nincs is más lehetőség, ha szeretnék megőrizni az eredeti kialakítást, mint a valódi fa felhasználása. A fa olyan külsőt és hangulatot kölcsönöz, mellyel semmi más nem tud versenyezni. Könnyű színessé varázsolni, bármilyen festéket és színt ötvözhetünk.
Az iskolai tanulmányaikból emlékezhetünk a fizika órán tanultakból arra, hogy a fa rossz hővezető. Tökéletes választás, ha jó szigetelőanyagra van szükségünk. A minőségi favázak manapság az egyik legjobb szigetelők. Sokkal nagyobb szigetelést biztosít, mint az acél vagy az alumínium vázas ablakok. Pénzt takaríthatunk meg a segítségével, mert télen melegen tartja az otthonunkat, nyáron pedig elősegíti, hogy kellemes hűvös maradjon. A számlák egész évben jelentősen csökkenhetnek. A kültéri hangokat is képes elfojtani, hangszigetelőként is kiválóan működik.

Nyílászáró ár

Megfelelő gondozással a fa egy életen át kitart. Ár- érték arányban a legjobb választás lehet számunkra. A minőségi fából készült ablakok nem hajlamosak a rozsdásodásra, mint más népszerű anyagok, ami a magas páratartalom miatt döntő tényező lehet. Az ablakgyártásban használt anyagok közül a legkisebb tágulási együtthatóval rendelkezik, ennek eredménye, hogy stabil és mozdulatlan marad éveken át.

Semmi sem tökéletes a világon, minden anyagnak vannak előnyei és hátrányai. Nézzük meg a hátrányokat a fa esetében. A fa egykor egy élő szervezet része volt, állandó kezelést igényel. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos elrothad, megöregszik. Előfordul, hogy a kezeletlen ablakkeret megduzzad a nedvességtől, ami nagyban megnehezítheti az ablak nyitását, zárását. Ez fokozottan érvényes a vízparti házakra. Ott az ablakok több figyelmet és gondoskodást igényelnek. A rovarok lehetnek még a fa legnagyobb ellenségei. Festéssel megelőzhetjük a termeszek elszaporodását és ápolhatjuk a keretet. A kezeletlen fát fagombák is károsíthatják ha a környezeti feltételek kedveznek az elszaporodásának.

Ablak ár

A fa ablak ár a gyártásánál felhasznált kétfajta fáttól függ: keményfát vagy puhafát. A keményfák általában széles levelű, lombhullató fákból származnak. Ilyen fa a tölgy, bükk, mahagóni. Nagyon tartós alapanyagként tartjuk számon őket. Az életben sok területen felhasználják, hangszerek készülnek belőle, csónak, berendezési tárgyak, ablakok. A tölgy az egyik leghíresebb keményfa, igazi prémium anyagnak számít az ablakok gyártásánál. A legkorábbi ablakok nagy része ebből az anyagból készült. Gyönyörű megjelenést biztosít az otthonunknak. A puhafa a fa alapanyagok majdnem 80%-t teszi ki. Sokoldalú a felhasználása, napjainkban a megfelelően kezelt puhafa tökéletesen alkalmas az ablakok elkészítéséhez. Nagy részük sárga vagy vöröses színű. Népszerű a cédrus és a fenyő. A környezetvédelem fontosságát figyelembe véve egyre kedveltebb a puhafa, mint alapanyag.

A fa kezdeti költsége jóval magasabb, mint az ablakgyártásban használt többi terméké, de mint már említettük a minőség évekre szól és megfelelő karbantartás mellett hosszú ideig élvezhetjük az előnyeit és nem kell aggódnunk a csere miatt.

Ingyenes felmérés

Munkatársunk felkeresi egy előre egyeztetett időpontban és a helyszíni felmérést követően egy árajánlatot készít a teljes kivitelezésre.

KAPCSOLAT

Tel: 06-1 223 2228
E-mail: info@aablak.hu
Mobil: 06-70-219-08-13