Ablakcsere Telki, Budakeszi, Solymár, Budakalász, Üröm

Nyílászáró és ablakcsere csere esetén lakásunk fő dísze az ablakok mellett a beltéri ajtó!

Lakásunk hangulatát egy megfelelően kiválasztott ajtó teljesen meg tudja változtatni. Amikor kiválasztjuk az első beltéri nyílászárót az egy elég nehéz feladat, sok mindent figyelembe kell venni, hogy végül elégedetten tudjunk arra ránézni.

Ha elég kreatívak vagyunk, önállóan is elkezdhetjük a lakásunkat átrendezni, felújítani. Az interneten sokféle variáció közül tudunk válogatni, ami aztán segítségünkre lesz a munkában. Ha úgy érezzük, akkor akár kivitelező segítségét is kérhetünk, aki segít álmaink megvalósításában. Költözés után mindenki szembesült már azzal, hogy milyen sok tennivaló van még azzal a házzal, hogy az igazi kis kuckóvá váljon. Különböző helyiségek nyílászáróinak más-más a mérete, vagyis nagyon oda kell figyelni a cserénél.
Egy hálószobai ajtó nem biztos, hogy jó a fürdőre, konyhára, wc-re… szakember esetleg tud segíteni, leméri az Ön számára a megfelelő méreteket.

Tud segíteni, hogy jobbos vagy balos legyen az ajtó. Tűzvédelemmel és hangszigeteléssel kapcsolatban is segítséget tud nyújtani.
Az ajtókat minden nap becsukjuk majd, illetve kinyitjuk, így célszerű olyat választani, ami bírja a strapát. Az anyag kiválasztására is célszerű odafigyelni, annak függvényében kik laknak az adott háztartásban. Háziállatok, illetve gyermekek mellett ajánlatos nem egy puha pácolt fenyőfa ajtót választani, hiszen sérülést tudnak rajta okozni. Amikor végeztünk az aznapi munkánkkal vágyunk arra, hogy hazaérve fel tudjunk töltődni az otthonunkban és ehhez jól kell igazítani a lakásunk berendezéseit. Álmaink megvalósításának egy fő akadálya a pénztárcánk lehet.

Legelső feladatunk kiválasztani, hogy mennyi lenne az a pénz amelyet rá tudunk szánni az adott ajtóra és akkor le tudjuk szűkíteni a válogatási procedúrát. Ajánlatos mindenhol körülnézni. Több helyen lehet akár akció, illetve kedvezmény is az üzletekben/webes áruházakban. Ha jó anyagi helyzetben vagyunk, akkor könnyebb lesz a választás. Ha a típust sikerült kiválasztani, akkor a következő az lesz, hogy megnézzük, hogy a teli vagy üveges legyen e. Szerencsére az üveges ajtóknál már van olyan szuper megoldás, hogy teljesen megakadályozzák a belátást, ha mi azt szeretnénk. Így akárhova választhatjuk, hálóba, fürdőbe, nappaliba is akár. Megszokás miatt az illemhelynél az emberek ragaszkodnak a teli ajtóhoz. Gázkazános helységben, ügyelni kell a szellőző nyílásra is az ajtón!
Ezt követően a szín kiválasztása következik. Az ajtók elég nagy felületet elfoglalnak, így fontos szerepet töltenek be a lakásban.
A szín kiválasztásánál oda kell figyelni, hogy összhangban legyen a falakkal, padlóval, illetve a szőnyeg színével. Nem a legszerencsésebb egy zöld ajtó, piros fal és sárga szőnyeg kombó. Természetes, ha valakinek ez tetszik, akkor nincs kizárva, nyugodtan lehet kombinálni a színeket. Csak a fantázia szabhat határt az elképzeléseinek. Miután kiválasztottunk a színt, a kilincs következik, hiszen azt nem adják az ajtóval együtt. Ezt követően a beszerzése következik az ajtónak.

Amikor megrendeljük az új nyílászárónkat, a cég fel szokta ajánlani, hogy ha szeretnénk beépítik nekünk.
Ajánlatos a szolgáltatást igénybe venni, hiszen így biztosan szakszerű lesz a beépítés.
Az utólag szerelhető ajtóknál nem szükséges szakértelem, egy rövid videó vagy pedig egy leírás alapján bárki meg tudja oldani.
Összességében azt mondhatjuk el, hogy rendkívül nagy a választék, sok modell közül választhatjuk ki a nekünk megfelelő ajtót.
Ne sajnáljuk az időt, alaposan nézzünk utána mindennek mielőtt megvásároljuk a lakásunk új díszét!