Rólunk

Nyílászáró gyártó üzem

Mit nyújtunk Önnek?

Az Aablak elkötelezett híve az otthonok korszerűsítésének, kényelmesebbé tételének és az energiatakarékos életterek megbízható és költséghatékony létrehozásának.

Cégünk minőség- és gazdaságpolitikája elkötelezetté vált a régi, mára már elavult, energia pazarló és esetenként még balesetveszélyesnek is minősíthető forgószárnyas-, geréb tokos-, pallótokos faablakoknak, a ma már uniós szabvánnyá vált energiatakarékos, hőszigetelő ablakokra-nyílászárókra való cseréje iránt és mindezt oly módon, hogy amennyire lehetséges a leginkább költségkímélőbb módon, nem visszaélve a megrendelőink anyagi helyzetével ill. bizalmával.

Munkatársaink

Folyamatos szakmai képzéseken csiszoljuk saját és munkatársaink tudását, hogy a l egújabb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazva végezhessük mindennapi munkánkat.

Futó János

Futó János

Gyártási és műszaki előadó.

Kovács Artúr

Kovács Artúr

Árajánlat
Faragó András

Faragó András

Beépítés
Rózsavölgyi Tímea

Rózsavölgyi Tímea

Ügyfél kapcsolattartás

Ipari létesítmények nyílászáró cseréje

Cégünk minőség- és gazdaságpolitikája elkötelezetté vált a régi , mára már elavult , energia pazarló és esetenként még balesetveszélyesnek is minősíthető forgószárnyas- , geréb tokos- , pallótokos faablakoknak , a ma már uniós szabvánnyá vált energiatakarékos , hőszigetelő ablakokra-nyílászárókra való cseréje iránt és mindezt oly módon , hogy amennyire lehetséges a leginkább költségkímélőbb módon , nem visszaélve a megrendelőink anyagi helyzetével ill. bizalmával.

Ezen nyílászáró cseréket-beépítéseket olyan K értékű 6-7-8 légkamrás műanyag profilba épített üvegezéssel gyártatjuk , amelyek a 4-16-4 és a 4-12-4-12-4 LOW-E üvegezésnek és az Argon gázzal való feltöltésnek köszönhetően az 1.0 -tól a 0,7-ig fokozható hő visszatartó készséggel bírnak.

Szolgáltatásaink

Ablakcsere akció Budapesten! Nyílászáró beépítés 12 év szakmai tapasztalattal, 5 év garanciával!

Forgalmazott márkák: Roplasto, Gealan, Thermicco, Rehau.

Ingyenes felmérés

Munkatársunk felkeresi egy előre egyeztetett időpontban és a helyszíni felmérést követően egy árajánlatot készít a teljes kivitelezésre.

KAPCSOLAT

Tel: 06-1 223 2228
E-mail: info@aablak.hu
Mobil: 06-70-219-08-13