German Die von uns vertriebenen Fensterprofile sind aus deutschen Grundstoffen produziert. Wir bauen diese für Sie mit hohen Qualitatsstandards mit dem Ziel ein, dass sie Ihnen und ihrer Familie am langsten dienen können. 'GEALAN Verteiler GmbH'
 • Panel ablakcsere akció Cégünk vállalja egyénileg lakásonként és panelprogramon belüli panelház ablakcseréjét teljes lebonyolítással, garanciával! Szaktanácsadás 12 év gyakorlattal Az átlagostól a kiemelkedő minőségig minden árfekvésben kínálunk műanyag nyílászárót....
 • Műanyag nyílászáró Nyílászáró a középkategóriától a csúcsminőségig. Minden vásárlónk megtalálhatja a neki megfelelő árfekvésű ablakot. Hétkamrás középtömítéses rendszer 68mm tokbeépítési mélységgel Ütköző és üvegező tömítéssel Üvegezési mélység...
 • Ablakcsere előleg nélkül Ablakcsere előleg nélkül! 7 légkamrás Német alapanyagból és technológiával készülnek a nyílászárók, melyeket 35% kedvezménnyel most az akciónk keretében az 5 légkamrás áráért kínáljuk!       ...
 • Ablakcsere akció Budapesten az I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
 • Ablakcsere akció Budapesten a X, XI, XVI. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
 • Akciós ablakcsere Budapest IV, XIII, XIV, XV, XVII, XXI. kerületében Szórólapjainkon feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak. A nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető kedvező áron!  

Tel: 061 223-22-28    Mobil: 06 70 219 0813    E-mail: info@aablak.hu

Nyílászáró és ablakcsere csere esetén lakásunk fő dísze az ablakok mellett a beltéri ajtó!

Lakásunk hangulatát egy megfelelően kiválasztott ajtó teljesen meg tudja változtatni. Amikor kiválasztjuk az első beltéri nyílászárót az egy elég nehéz feladat, sok mindent figyelembe kell venni, hogy végül elégedetten tudjunk arra ránézni.

Ha elég kreatívak vagyunk, önállóan is elkezdhetjük a lakásunkat átrendezni, felújítani. Az interneten sokféle variáció közül tudunk válogatni, ami aztán segítségünkre lesz a munkában. Ha úgy érezzük, akkor akár kivitelező segítségét is kérhetünk, aki segít álmaink megvalósításában. Költözés után mindenki szembesült már azzal, hogy milyen sok tennivaló van még azzal a házzal, hogy az igazi kis kuckóvá váljon. Különböző helyiségek nyílászáróinak más-más a mérete, vagyis nagyon oda kell figyelni a cserénél.
Egy hálószobai ajtó nem biztos, hogy jó a fürdőre, konyhára, wc-re… szakember esetleg tud segíteni, leméri az Ön számára a megfelelő méreteket.

Tud segíteni, hogy jobbos vagy balos legyen az ajtó. Tűzvédelemmel és hangszigeteléssel kapcsolatban is segítséget tud nyújtani.
Az ajtókat minden nap becsukjuk majd, illetve kinyitjuk, így célszerű olyat választani, ami bírja a strapát. Az anyag kiválasztására is célszerű odafigyelni, annak függvényében kik laknak az adott háztartásban. Háziállatok, illetve gyermekek mellett ajánlatos nem egy puha pácolt fenyőfa ajtót választani, hiszen sérülést tudnak rajta okozni. Amikor végeztünk az aznapi munkánkkal vágyunk arra, hogy hazaérve fel tudjunk töltődni az otthonunkban és ehhez jól kell igazítani a lakásunk berendezéseit. Álmaink megvalósításának egy fő akadálya a pénztárcánk lehet.

Legelső feladatunk kiválasztani, hogy mennyi lenne az a pénz amelyet rá tudunk szánni az adott ajtóra és akkor le tudjuk szűkíteni a válogatási procedúrát. Ajánlatos mindenhol körülnézni. Több helyen lehet akár akció, illetve kedvezmény is az üzletekben/webes áruházakban. Ha jó anyagi helyzetben vagyunk, akkor könnyebb lesz a választás. Ha a típust sikerült kiválasztani, akkor a következő az lesz, hogy megnézzük, hogy a teli vagy üveges legyen e. Szerencsére az üveges ajtóknál már van olyan szuper megoldás, hogy teljesen megakadályozzák a belátást, ha mi azt szeretnénk. Így akárhova választhatjuk, hálóba, fürdőbe, nappaliba is akár. Megszokás miatt az illemhelynél az emberek ragaszkodnak a teli ajtóhoz. Gázkazános helységben, ügyelni kell a szellőző nyílásra is az ajtón!
Ezt követően a szín kiválasztása következik. Az ajtók elég nagy felületet elfoglalnak, így fontos szerepet töltenek be a lakásban.
A szín kiválasztásánál oda kell figyelni, hogy összhangban legyen a falakkal, padlóval, illetve a szőnyeg színével. Nem a legszerencsésebb egy zöld ajtó, piros fal és sárga szőnyeg kombó. Természetes, ha valakinek ez tetszik, akkor nincs kizárva, nyugodtan lehet kombinálni a színeket. Csak a fantázia szabhat határt az elképzeléseinek. Miután kiválasztottunk a színt, a kilincs következik, hiszen azt nem adják az ajtóval együtt. Ezt követően a beszerzése következik az ajtónak.

Amikor megrendeljük az új nyílászárónkat, a cég fel szokta ajánlani, hogy ha szeretnénk beépítik nekünk.
Ajánlatos a szolgáltatást igénybe venni, hiszen így biztosan szakszerű lesz a beépítés.
Az utólag szerelhető ajtóknál nem szükséges szakértelem, egy rövid videó vagy pedig egy leírás alapján bárki meg tudja oldani.
Összességében azt mondhatjuk el, hogy rendkívül nagy a választék, sok modell közül választhatjuk ki a nekünk megfelelő ajtót.
Ne sajnáljuk az időt, alaposan nézzünk utána mindennek mielőtt megvásároljuk a lakásunk új díszét!

 • Aranytölgy Bejárati Ajtó

  Színes (aranytölgy) Bejárati Ajtó

  290,000 Ft
 • Bejárati ajtó

  Kétszárnyú bejárati ajtó

  169,750 Ft
 • Egyszárnyú Ajtó

  Egyszárnyú Bejárati Ajtó

  138,220 Ft
 • 85 x148 Egyszarnyu ablak buko nyilo muanyag nyilaszaro

  85×148 Műanyag ablak egyszárnyú bukó–nyíló

  62,645 Ft
 • 80 cm átmérő Körablak félben nyitható kétszárnyú

  149,345 Ft
 • 80 cm átmérő Körablak félben nyitható

  139,525 Ft
 • 295 x 205 Erkélyajtó harmonika vasalattal

  295×205 Középen felnyíló műanyag harmonika erkélyajtó ablak

  645,000 Ft
 • 270 x140 Erkély külső beépítés műanyag nyílászáró

  270×140 Műanyag ablak tokosztott háromszárnyú

  139,440 Ft
 • 260 x 160 Háromszárnyú ablak bukó nyíló plusz középen felnyíló műanyag nyílászáró

  260×160 Műanyag ablak háromszárnyú bukónyíló + nyíló-bukónyíló

  148,100 Ft
 • 240 x150 Haromszarnyu ablak buko nyilo + kozeppen felnyilo nyil o+ buko nyilo muanyag

  240×150 Műanyag ablak 3 szárnyú bukó–nyíló + középen felnyíló

  129,075 Ft
 • 234 x 173 2 x Egyszarnyu ablak buko nyilo muanyag nyilaszaro

  234×173 Műanyag ablak tokosztott bukó-nyíló

  139,125 Ft
 • 210 x150 Haromszarnyu ablak buko nyilo + kozeppen felnyilo nyil o+ buko + stadur nyilo muanyag

  210×150 Műanyag ablak staduros háromszárnyú bukó–nyíló, bukó + bukó–nyíló

  129,915 Ft
ablakcsere ár