German Die von uns vertriebenen Fensterprofile sind aus deutschen Grundstoffen produziert. Wir bauen diese für Sie mit hohen Qualitatsstandards mit dem Ziel ein, dass sie Ihnen und ihrer Familie am langsten dienen können. 'GEALAN Verteiler GmbH'
  • Panel ablakcsere akció Cégünk vállalja egyénileg lakásonként és panelprogramon belüli panelház ablakcseréjét teljes lebonyolítással, garanciával! Szaktanácsadás 12 év gyakorlattal Az átlagostól a kiemelkedő minőségig minden árfekvésben kínálunk műanyag nyílászárót....
  • Műanyag nyílászáró Nyílászáró a középkategóriától a csúcsminőségig. Minden vásárlónk megtalálhatja a neki megfelelő árfekvésű ablakot. Hétkamrás középtömítéses rendszer 68mm tokbeépítési mélységgel Ütköző és üvegező tömítéssel Üvegezési mélység...
  • Ablakcsere előleg nélkül Ablakcsere előleg nélkül! 7 légkamrás Német alapanyagból és technológiával készülnek a nyílászárók, melyeket 35% kedvezménnyel most az akciónk keretében az 5 légkamrás áráért kínáljuk!       ...
  • Ablakcsere akció Budapesten az I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XII, XVIII, XIX, XX, XXII, XXIII. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Ablakcsere akció Budapesten a X, XI, XVI. kerületben A feltüntetett árak a felméréstől a beépítésig, a régi nyílászáró elszállításáig minden költséget tartalmaznak. Az akciós  nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető...
  • Akciós ablakcsere Budapest IV, XIII, XIV, XV, XVII, XXI. kerületében Szórólapjainkon feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak. A nyílászáró mellé igény esetén redőny és rovarháló is rendelhető kedvező áron!  

Tel: 061 223-22-28    Mobil: 06 70 219 0813    E-mail: info@aablak.hu

– Aereco:Aereco
Preventív szellőztető eszköz , legfontosabb változatai a gázzal szerelt helységekbe készültek. Automata kivitele már uniós szabvány az esetlegesen előforduló gázömlések esetén a gázzal telítődő helységek átszellőztetésére.

 

 

– Alumínium küszöb:Alumínium küszöb
Erkélyajtókhoz ajánlott kényelmi kiegészítő , mely lényegesen alacsonyabb mint a standard gyári műanyag profilból készült küszöb.

 

 

– Átmenő kilincs:Átmenő kilincs
Erkélyajtókhoz ajánlott kényelmi kiegészítő , melynek alkalmazása esetén kívülről is kilincsre lehet csukni az erkélyajtót.

 

 

– Beépítés utáni helyreállítás:Beépítés utáni helyreállítás
Kívánságra rendelhető az olyan kialakítású lakásokban folytatott nyílászáró cserék után ahol nem fix betonszerkezetbe van ágyazva a régi nyílászáró. Ilyenek pl. a tégla és a csúszó- ill. csúsztatott zsalus épületek.

 

 

– Belső könyöklő:Belső könyöklő
15 cm-es szélességig az ablak tartozéka , afelett (akár 40 cm-es szélességig is de) már komfort kiegészítőnek számít. Hossza az ablak belső oldalán a bal oldali kávától a jobb oldali káváig ér. Anyaga az ablakprofil műanyaga és standard esetekben fehér színű.

 

 

– Külsőtokos redőny:Külsőtokos redőny
A nyílászáróra kívülről felszerelt redőny , utólagos felszerelése is lehetséges. Jelenléte nem határozza meg az ablak méretét de lépcsős panelnél mindenképpen redőny előkészítést (toktoldózást) igényel. Szigetelt és színes kivitelben is rendelhető plusz igény esetén.

 

 

– Belsőtokos redőny:Belsőtokos redőny
A nyílászáró tetejére a beépítéskor szerelt redőny , utólagos kialakítása csak jelentős átalakítással lehetséges. Jelenléte meghatározza az ablak méretét is. Szigetelt és színes kivitelben is rendelhető plusz igény esetén.

 

 

– Biztonsági ablak kilincs:Biztonsági ablak kilincs
Biztonsági kiegészítő , a nyílászárók kinyitását akadályozza meg a még kisgyerekek részére.
Kulccsal zárható.

 

 

– Feltolás gátló (redőnyhöz):Feltolás gátló (redőnyhöz)
Megakadályozza a redőnylamellák kívülről történő
(erőszakos) feltolását.

 

 

– Gurtni bevezető görgő:Gurtni bevezető görgő
A redőnygurtni akadásmentes bevezetésére és továbbítására szolgáló tartozék.
Az ablakkeretre kerül felhelyezésre.

 

 

– Huzatzár:Huzatzár
Kényelmi kiegészítő , az erkélyajtók (átmenő kilincs nélküli) külső ”zárhatóságát” szolgálja. Bukó-nyíló ablak és erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó, fix ablak, felülvilágító ablak, tetőtéri ablakhoz.

 

 

– Kiemelésgátló:Kiemelésgátló
Biztonsági kiegészítőként rendelhető
A nyílászárók külső síkról történő (erőszakos) kiemelését gátolja meg.

 

 

– Középen felnyíló ablak: Középen felnyíló ablak
Olyan 2 szárnyú ablak , melyek egymásra csukódnak és aminek az elsődleges szárnya a bukó-nyíló , míg a másodlagos szárnya egy belső kis fül segítségével nyitható ill. zárható. Mind a két szárny kinyitásakor tokosztó nélküli üres nyílást kapunk.

 

 

– Külső behúzófül erkélyajtóra:Külső behúzófül erkélyajtóra
Kényelmi kiegészítő (átmenő kilincs nélküli) erélyajtók külső becsukását szolgálja magunk után ha kimegyünk az erkélyre.

 

 

Külső / erkélybeépítés kibontásaKülső / erkélybeépítés kibontása:
Újból eszközölt erkélybeépítésnél igény esetén kérhető a régi (nem eredeti házgyári)
erkélybeépítés kibontása.

 

 

– Külső párkány:Külső párkány
15 cm-es szélességig az ablak tartozéka , afelett (akár 35 cm-es szélességig is de) már komfort kiegészítőnek számít. Hossza az ablak külső oldalán a bal oldali kávától a jobb oldali káváig ér. Anyaga lehet többféle is de cégünk színterezett lemezből szállítja és standard esetekben fehér színű.

 

 

– Merevítő acélprofil:Az ablakprofilba ágyazott acélmerevítés ami a profil elcsavarodását gátolja meg és a zsanérokon keresztül megtartja az ablakszárnyakat , benne a 2 vagy akár 3 rétegű üvegekkel is.
Az ablakprofilba ágyazott acélmerevítés ami a profil elcsavarodását gátolja meg és a zsanérokon keresztül megtartja az ablakszárnyakat , benne a 2 vagy akár 3 rétegű üvegekkel is.

 

 

– Műanyag ajtó és ablak profil:Műanyag ajtó és ablak profil
Magában foglalja és esztétikusan eltakarja az acélmerevítéseket , a zsanérokat , a vasalatokat és lehetővé teszi az üvegek benne való rögzítését a gumiszigetelésekkel , kilincsekkel együtt. Standard kivitelben fehér színű és derékszögben csatlakozó extrudált műanyag elemekből áll. Plusz igény esetén egy-két oldalú színezéssel és/vagy alakos (boltíves , 3-5 stb. szögű) kivitelben is rendelhető.

 

 

– Műanyag csavartakaró dugó, kupak:Műanyag csavartakaró dugó, kupak
Standard esztétikai kiegészítőként használjuk, az ablakprofil fehér színű részén.
A furatok és a csavarfejek eltakarására szolgál.

 

 

– Nyitáshatároló:nyitáshatároló
Biztonsági illetve kényelmi kiegészítő , a nyílászárók nyílásszélességének adott ponton és szögben történő fixálására.

 

 

– Párkány végzáró:Párkány végzáró
Esztétikai kiegészítő
A párkányok végére rögzíthető záró alkatrész.

 

 

– Purhab:Purhab
A nyílászárók beépítése után használatos és száradás után simára vágható , kiterebélyesedő tömítő anyag az egyenetlen kis méretű rések kezelésére. A purhab eltakarása szegővel történik az egyenesre vágása után.

 

 

– Radiátortalp:Radiátortalp
Biztonsági kiegészítő esztétikus kivitelben , az erkélyfalak cseréje után a radiátorok alátámasztására szolgál , mert azok az új stadúr panelbe már nem fúrhatóak bele.

 

 

– Redőny automata: redony_automata
A redőnyök fel-le mozgatását szabályozó és fixáló automata egység , melybe a redőny gurtnit fűzzük be telepítéskor.

 

 

– Savmart üveg (tejüveg): Savmart üveg (tejüveg)
Kényelmi kiegészítő az olyan üvegfelületekre ahol csak fényt akarunk beengedni de az üveg átláthatóságát közben meg akarjuk szüntetni.

 

 

– Stadúr (szendvics) panel:Stadúr (szendvics) panel
Az ablak hővisszatartó értékéhez igazodó homogén polisztirol anyag bepréselve az ablakprofil anyagából készült 2 db sima vagy az ajtóknál mintázottan nyomott lap közé , melyet utána az ablak kerettel megegyező keretbe foglalnak a gyárban. Merevsége lehetővé teszi az erkélyfalaknál a régi pozdorja , farost betéteknek a kiváltását , hogy majd ezekre ültethessük a felettük elhelyezkedő ablakszerkezeteket illetve az erkélyfalak 2 oldalán a padlótól plafonig történő fix rögzítését a komplett szerkezetnek az oldalsó betonpanelekhez. Standard kivitelben fehér színű és derékszögben csatlakozó extrudált elemekből áll. Plusz igény esetén egy-két oldalú színezéssel és/vagy alakos (boltíves , 3-5 stb. szögű) kivitelben is rendelhető.

 

– Statikai soroló: Statikai soroló
Az erkélyfalakba beépítendő plusz biztonsági merevítés , mellyel az elemek ”hullámzásmentesen” sorolhatóak egymáshoz. 3 m szélességet elérő és meghaladó erkélyfalak esetében ez biztonsági szabvány.

 

 

– Sorolás / soroló elemek:Sorolás / soroló elemek
A beépítéskor az elemeken előre kialakított soroló profiloknak az összekapcsolása a technika feltételek által megkívánt sorolókkal , melyek jellemzően lehetnek: nullás/rejtett , H , 90 fokos , 135 fokos , kör- stb. soroló.

 

 

– Szegő:ablakszegő
A purhabbal történő réstömítés után felhasznált esztétikus takaró anyag , mellyel a nyílászárók keretét szegőzük körbe kívül-belül. A technikai adottságok bizonyos eseteiben a hosszában törhető típus használata , mint kiegészítő kellék a javasolt illetve szükséges.

 

 

– Szúnyog/rovar -háló:Szúnyog/rovar -háló
A szúnyogok , rovarok elleni védelemre kialakított szerkezet melyek a nyílászárók külső síkján kerülnek felszerelésre. Lehet fixkeretes , függőleges- vagy vízszintes mozgatású mobil egység vagy a redőnnyel egy szerkezetbe épített de külön-külön is funkcionáló úgy nevezett. kombi egység. Ablakokra a függőleges mozgatásúakat , míg váltószárnyas- illetve egyszárnyas erkélyajtókra a vízszintes mozgatásúakat , a duplatokost vagy a keretes-nyítható kivitelt szereljük. Standard kivitelben fehér színű keretben grafit színű műanyag bevonatú fémhálóval de plusz igény esetén egy-két oldalú keretszínezéssel is rendelhető.

 

– Tokosztás:Az ablakkeret tokosztó merevítéssel történő vízszintes vagy függőleges megosztása
Az ablakkeret tokosztó merevítéssel történő vízszintes vagy függőleges megosztása. Mérethatár alatt plusz igény esetén kívánságra is megoldható. Lehetővé teszi a két egymás mellet beépítésre kerülő külön-külön bukó-nyíló ablak elhelyezését egy kereten belül illetve fix vagy bukó-nyíló felülvilágítók beépítését (a túlméretes) erkélyajtókba is.

 

– Toktoldó:
Több méretben gyártott fehér / műanyag plusz kiegészítő elem a szerkezetek pontos és esztétikus illetve szakszerű beépítéséhez. Ezen kiegészítő elemek a technikai feltételek diktálta helyen és módon kerülnek alkalmazásra. Szakszerű beépítésnél a ”redőny előkészítés” funkcióját is teljesíti. Az úgynevezett. lépcsős paneleknél az alkalmazása nélkül és így már a teljes méretre beépített nyílászárókra eme utólagos redőny előkészítés híján később már nem is szerelhető redőny vagy rovarháló.

 

– Üvegezés:ablaküvegezés
A nyílászárók egyik lényeges eleme mely lehet 2-3 (esetleg több) rétegű is. A 2 rétegű LOW-E üveg (4-16-4) , míg a 3 rétegű (4-12-4-12-4) megosztásban és a hővisszatartó készség maximalizálása érdekében a gyárakban (ma) Argon gázzal feltöltve készülnek. Plusz igény esetén fóliázhatóak és színezhetőek is. – Üvegléc: Az üvegszerkezet befogatására szolgáló műanyag és szín azonos tartozék. Mára már egyre inkább gömbölyített kivitelben készülnek.

 

– Vakolható redőny:Vakolható redőny
A nyílászáró fölött kialakított vakolható redőnydobozba beépített redőny , utólagos kialakítása csak jelentős átalakítással lehetséges. Szigetelt és színes kivitelben is rendelhető plusz igény esetén.

 

– Váltószárnyas erkélyajtó:
Ugyanúgy működik , mint a középen felnyíló ablak csak nagyobb és padlószintre helyezett erkélyajtó méretben.

 

– Záróprofil / Párkányfogadó:
Az ablakszerkezetek aljára rögzített záróprofil , (ZP) vagy más néven párkányfogadó profil mely a külső párkány ill. a belső könyöklő felszerelését segíti a szükséges esetekben.

 

– Zárszerkezetek:
Azok a vasalatok melyek a tokon és a szárnyon vannak elhelyezve és biztosítják a bukó-nyíló funkció működését , a nyílászáró nyitását és bezárását ill. a beépítés utáni finom beállítást is. Ezek közül a sarokpántok határozzák meg az aktuális nyílásirányt.

 

Zsanér rásegítő:
Opcionális kiegészítő , melynek segítségével a szárnytartó zsanérok terhelése jelentősen csökken, valamint a szárny záródása is jobb.

 

ablakcsere ár