Roplasto műanyag ablak

Roplasto műanyag ablak

A Roplasto több, mint 30 éve készít kiváló minőségű műanyag ablak-ajtó profilokat, az óriási tapasztalat a csúcsminőség garanciája.

A Roplasto valamennyi műanyag nyílászáróját a világszerte alkalmazott DIN EN ISO 9001 minőségi szabvány szerint gyártja az anyavállalatok szigorú ellenőrzése mellett. Kiváló hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. 70mm beépítési mélységgel készül, rendkívül jó minöségű Roto vasalattal kerül forgalomba.

Roplasto műanyag ablakok előnyei:
✔ kitűnő hőszigetelés
✔ optimális hangszigetelés
✔ kiváló időjárás állóság
✔ hosszú élettartam
✔ betörésgátló kivitel
✔ minimális fenntartási költségek
✔ különösen könnyű ápolás, tisztítás

Roplasto gyártmányú műanyag ablak jelemzői:
✔ Kitűnő minőségű
✔ időjárásálló
✔ UV – stabil
✔ nagy szilárdságú műanyagbó készülnek
✔ öt standard és számos speciális színben rendelhető
✔ A hőszigetelt üvegezés k=2,8 W/m2K, k=1,4 W/m2K és a k=1,1 W/m2K és
k=1,0 W/m2K közül választható
✔ akár katedrál, reflexiós, biztonsági vagy fokozott zajszigetelésű (sf6 gáztöltéssel) üvegezés is rendelhető

Az általunk forgalmazott német gyártmányú bukó-nyíló ablakok , erkélyfalak és az azokba beleépített stadúrok , ROTO vasalatok hosszú távra biztosítják a megfelelő minőséget és a megbízható működést. Statikai sorolóinknak köszönhetően az általunk legyártatott és beépített erkélyfalaknak a stabilitása az uniós szabványok által meghatározott és ma már elvárt biztonsági mutatókkal garantálja annak a megfelelő merevítését , ellentétben az azok nélkül beépített és ezáltal hiányos és meggyengített erkélyfalakkal , melyek sajnos az erős széllökéseknek csak bedomborodva tudnak ideig-óráig ellenállni.

Ezen statikai sorolók nélkül szerelt erkélyfalak használata közben felfedezhetik a kellőképpen nem tájékoztatott tulajdonosai azokat a jelenségeket is amikor az erkélyajtó vagy az ablak becsukásakor az egész műanyag szerkezet beremeg és az elvárt biztonságos stabilitás helyett valójában csak aggodalomra okot adó instabilitási mutatóval bírnak.

Az üregelten gyártott 6-7-8 légkamrás Decco 70 , Gealan 8000IQ , Rehau Brillant , Roplasto 7001 7K , Thermicco 90 profiljaink köszönhetően a megbízható német minőségnek , már fokozott UV stabilizáló adalékkal kezelve készülnek , melynek hatására a rendeltetésszerű használat és karcmentes tisztítás mellett a gyártáskori esztétika mutatóikat akár 10-15 éven át is megőrzik , vagyis elmondhatjuk , hogy hosszú időn át szemet gyönyörködtetően szép fehérek maradnak , nem sárgulnak és nem is repedeznek meg még akkor sem ha a panel háznak azon homlokzati síkján vannak beépítve ahol majdan fokozott igénybevétellel fogja esetleg sütni a nap.

Ingyenes felmérés

Munkatársunk felkeresi egy előre egyeztetett időpontban és a helyszíni felmérést követően egy árajánlatot készít a teljes kivitelezésre.

KAPCSOLAT

Tel: 06-1 223 2228
E-mail: info@aablak.hu
Mobil: 06-70-219-08-13

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük