Szolgáltatásaink

Tokcserés ablakbeépítés utáni kőműves munkával történő helyreállítás
A tégla- és csúszózsalus épületeknél a tokcserés nyílászáró beépítéseket követően többnyire olyan visszajavításokra van szükség,melyeket a helyszíni kívánalmaknak megfelelően vagy kőműves munkával vagy pedig gipszkartonozással végzünk a felmerülő igények tükrében.
Tokcserés helyreállítás
Télikertépítés
A 8 légkamrás Thermicco 90 profilunkba ágyazott 3 rétegű üvegezésnek köszönhetően (Uw = 0,7 W/m2K) a szerkezetünkből professzionálisan megépített télikertjében Ön még a zord időjárási viszonyok között is komfortosan élvezheti a kerti idillt s közben ellazulva pihenheti ki a mindennapok fáradalmait.
 Télikertépítés
Garázskapu telepítése
A távműködtetésű szekcionált garázskapuk a mindennapi használat során praktikus kényelmet biztosítanak Önnek és a családjának is,melyek igény esetén ki- ill. betekintő ablakokkal és személybejáró ajtóval szerelt kivitelben is rendelhetők.
 Garázskapu telepítése
Épület- és lakásfelújítás , -átalakítás
Amit a belső korszerűsítés felölel és egyúttal komfortosítja is a lakását vagy gazdasági épületét,abban mi segítünk Önnek és az elképzeléseinek a legideálisabb megvalósításában.
Épület- és lakásfelújítás , -átalakítás
Hideg- meleg burkolás
Burkolóink precíz és gondos munkájának köszönhetően a csempézés, járólapozás, linóleumozás után örömmel fog belépni még azokba a helyiségeibe is ahova régebben csak szörnyülködve mert benyitni.
Hideg- meleg burkolás
Térkövezés
Garázsbeállóját, kapubejáróját, kerti útjait és egyéb szabadban lévő felületeit professzionális precizitással és esztétikai érzékkel térkövezzük le az Ön elképzeléseinek tükrében,hogy Önnek legalább otthon ne kelljen a sárban gázolnia.
Térkövezés
Falbontás és betonkivágás
Átalakítások alkalmával a tégla- és beton válaszfalak szakszerű kibontása lehetővé teszi az addig elzárt terek egybenyitását-összekötését,melyeket utána a kapcsolódó ill. szükséges kőműves munkálatokkal javítunk vissza.
Falbontás és betonkivágás
Festés-mázolás-tapétázás
Ha a beltéri felújítások alkalmával akár csak egy rétegű „tisztasági” festésre,akár több rétegűre van szüksége gondos előkészítéssel (finom vagy esetleg csak durva gletteléssel) vagy éppen a mázolás, a tapétázás okoz Önnek fejtörést,akkor gondoljon ránk bizalommal -és utána hívjon minket bátran.
Tapétázás
Hőszigetelés-dryvitozás
Az energiatakarékos építkezések és felújítások során készséggel hőszigeteljük, dryvitozuk otthonát, gazdasági épületét, melyet mint egy rövid időn belül megtérülő preventív beruházást tudhat utána már maga mögött.
Hőszigetelés-dryvitozás
Térleválasztás, gipszkartonozás
Egy ill. kétrétegű normál gipszkartonfallal és igény esetén szigetelt, tűzálló kivitelben is professzionális színvonalon alakítjuk ki épületében-lakásában az Ön által megálmodott helyiségeket.
Térleválasztás, gipszkartonozás
Hűtés-, fűtés- és vízszerelés
Ha melege van, ha fázik vagy ha éppen a víz sugarakat szeretné megzabolázni, -akkor hívjon minket!
Hűtés-, fűtés- és vízszerelés
Villanyszerelés
Ha az Amper-nek szeretne biztonságosan helyet adni otthonában vagy a gazdasági épületében,mi bekábelezzük-bevéssük Önnek.
Villanyszerelés
Pergola- és szaletli építés
Hozzáértő,profi kollégáink megtervezik és felépítik Önnek a kívánt kerti faépítményét összhangban a lehetőségekkel és az Ön elképzeléseivel.
Pergola- és szaletli építés
Asztalos- és faipari munkálatok
Profi asztalos csapatunk minden faipari munkálatban otthon van,legyen az nyílászáró- vagy bútorkészítés vagy belső enteriőr ízléses és megnyerő kialakítása.
Asztalos- és faipari munkálatok
Garázsbeálló építése
A garázskapu telepítéssel,a térkövezéssel és a garázsbeálló építéssel együtt kompletten is meg tudjuk teremteni a hazaérkezéséhez azokat a komfortos feltételeket,melyeket használva levesszük a vállairól a hazaérkezés mindennapos fárasztó procedúráit.
Garázsbeálló építése
Szőnyegezés, parkettázás, ajtó-ablak és bútorgyártás
Lakásának-házának a beltéri padlózatát szakembereink precizitásának és szaktudásának köszönhetően -s persze az Ön igényeit szem előtt tartva- kellemesé és esztétikussá tesszük amennyiben Ön jelzi felénk ezen igényeit.
Szőnyegezés, parkettázás
Vasipari munkálatok, biztonsági rács készítése
Az építkezéssel, felújítással kapcsolatos vasipari munkálatokban csakúgy számíthat hozzáértő kollégáinkra,mint a biztonsági rácsok készítésében és beépítésében.
Vasipari munkálatok, biztonsági rács készítése  Az építkezéssel, felújítással kapcsolatos vasipari munkálatokban csakúgy számíthat hozzáértő kollégáinkra,mint a biztonsági rácsok készítésében és beépítésében.
Kertrendezés
Elképzeléseinek megvalósításában legyen az a házon belül vagy akár kint a kertben,az arra szakosodott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
Kertrendezés  Elképzeléseinek megvalósításában legyen az a házon belül vagy akár kint a kertben,az arra szakosodott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.
Árukiszállítás, sittelszállítás
A felújításhoz szükséges de Ön által vásárolt anyagokat munkatársunk házhoz szállítja Önnek,amennyiben erre jelzi felénk igényét ill. a felújítás során keletkezett sittanyagot is a kérésére elszállítjuk Öntől.
Árukiszállítás, sittelszállítás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük