Tudjon meg többet a műanyag ablakról

Csakis tökéletes minőségű műanyag ablakot és ajtót rendeljen, keressen minket! Mi kizárólag profi minőségben forgalmazzuk műanyag nyílászáróinkat, működésüket illetően is állják a sarat, legyen szó bármilyen szigorú elvárásról. Tökéletes minőségben készülnek és hosszú életűek a műanyag ablakaink, ajtóink, dekoratív a megjelenésük és akár egyedi gyártással és egyedi méretekben is kaphatóak. Ezek a nyílászárók beszerelésük után már semmi gondot nem okoznak Önnek, könnyen tisztíthatók egy nedves ruha segítségével, és a felszínük is nagyon ellenálló a különböző mechanikus behatásokkal szemben. Amikor szortimentünket megalkottuk, odafigyeltünk az ügyfeleink igényére, így az olcsóbb átkategóriától kezdve a prémium minőségig minden eshetőség adott a kedves vásárlóink számára, akik műanyag ajtót vagy ablakot szeretnének otthonaikba.
Hála a modern gyártási technológiának, a legkomplexebb és legsokrétűbb műanyag ablak megrendelésekor is precízen gyártott termékeket adunk ki a kezünkből. Rengetegféleképpen készülhet egy műanyag ablak, lehet fix, nyíló, bukó és bukó- nyíló funkciójú, létezik egy vagy többszárnyú variációban, ami pedig a bejárati ajtót illeti több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben. Az ajtó és ablak összhangban lesz az otthonának színeivel és stílusával, mivel az összes termékünkre érvényes az, hogy választhat többféle famintázat közül, alap és prémium színeket is kérhet, és az alumínium nyílászáró esetében a RAL színskála bármelyik árnyalatát választhatja a kedves megrendelő.
Extrudálási eljárással készülnek a hőszigetelt műanyag ablak profilrendszerei. A műanyaghoz a gyártás során többféle anyagot kevernek, mint pl. az öregedésgátló, vetemedés gátló, UV stabilizátor – így a műanyag ablak akár több tíz évig is ugyanolyan alakú marad és ellenáll az időjárási, környezeti hatásoknak is. Nálunk kapható a legjobb termékekből műanyag ablak és ajtó is, még REHAU profilokban is, így Önnek csak élveznie kell az 50 éves gyártási szaktudás, kutatómunka és a fejlesztés által elért eredményeket!
Mi a vasalat?
A segítségével a műanyag ablak teljesen gondmentesen használható a mindennapokban. Mondhatni, a vasalat a műanyag ablak vagy ajtó szíve. Mert ha gyér minőségű a vasalat, akkor lehet a profilrendszer és az üveg kiváló minőségű, hosszútávon érzékelhetjük majd a negatív hatásokat és ez csak gondot fog okozni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi ugyanis a legnépszerűbb Roto és Maco vasalatokat használjuk, mikor a műanyag ablakokat és ajtókat gyártjuk.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük